Teoksen takana -taiteilijatapaaminen

HUOM! Kaarisillan Teoksen takana -taiteilijatapaaminen on poikkeuksellisesti jo lauantaina 30.3. klo 14–16.

Mitä: Teoksen Takana -taiteilijatapaaminen
Missä: Galleria Uusi Kipinä
Milloin: Jokaisen näyttelyjakson viimeinen sunnuntai

Miten taideteos syntyy? Millaisia asioita taiteen tekemiseen liittyy? Mitä sinä haluaisit tietää juuri tästä teoksesta? Mitä ajatuksia näyttely herättää? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin sinun on mahdollista saada vastaus ammattitaiteilijoilta Teoksen takana -taiteilijatapaamisessa.

Tapahtuma järjestetään Galleria Uuden Kipinän tiloissa ja sen vetäjänä toimii lahtelainen ammattitaiteilija Henna Nuutinen. Keskustelu, kysymykset ja kommentit ovat toivottuja, mutta eivät pakollisia. Olet tervetullut myös vain kuuntelemaan keskustelua, vaikka ihan hetkiseksi.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton!

Teoksen takana -taiteilijatapaaminen on Galleria Uuden Kipinän tapahtumasarja, jossa kurkistamme teosten taakse yhdessä taiteilijoiden kanssa.

Tapahtumasarja on syntynyt kiinnostuksesta käydä keskustelua näyttelyistä ja taiteesta yhdessä näytteilleasettajien kanssa. Tarkoitus on luoda taiteilijatapaamisista rento, pönötysvapaa tilaisuus, jossa keskustelu voi vapaasti virrata näyttelyiden, taiteilijan, taiteen ja sen katsojan välillä.

Teoksen takana -taiteilijatapaaminen järjestetään aina näyttelyjakson viimeisenä sunnuntaina Galleria Uudessa Kipinässä.