TEOKSEN TAKANA

Sunnuntaina 2.5. klo 14-16

Yasushi Koyama – Kevät metsä
Anni Terävä – Zeitmass
Kaija Eerola – Kaikenmoista
Hanna Lamnaouer – Pinnan alla

HUOM! Tapahtuma järjestetään vain etänä verkossa zoom-virtuaalitapahtumana vallitsevien koronarajoitusten vuoksi.

Miten taideteos syntyy? Millaisia asioita taiteen tekemiseen liittyy? Mitä sinä haluaisit tietää juuri tästä teoksesta? Mitä ajatuksia näyttely herättää? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin sinun on mahdollista saada vastaus Galleria Uuden Kipinän Teoksen takana -taiteilijatapaamisessa.

Tapahtuman vetäjänä toimii lahtelainen ammattikuvataiteilija Kirsi Karppinen. Keskustelu, kysymykset ja kommentit ovat toivottuja, mutta eivät pakollisia. Olet tervetullut myös vain kuuntelemaan keskustelua, vaikka ihan hetkiseksi.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton!

Ota siis kuppi kuumaa ja mukava asento älylaitteesi tai tietokoneesi äärestä ja liity kanssamme zoomiin! ✨

Osallistumaan sekä seuraamaan keskustelua pääset klikkaamalla tästä.

Jos Zoomin käyttö ei ole sinulle ennestään tuttua, löydät ohjeita ja vinkkejä tästä


Teoksen takana on Galleria Uuden Kipinän loppuvuodesta 2018 alkunsa saanut tapahtumasarja, jossa kurkistamme teosten taakse yhdessä taiteilijoiden kanssa.

Tapahtumasarja on syntynyt kiinnostuksesta käydä keskustelua näyttelyistä ja taiteesta yhdessä näytteilleasettajien kanssa. Tarkoitus on luoda taiteilijatapaamisista rento, pönötysvapaa tilaisuus, jossa keskustelu voi vapaasti virrata näyttelyiden, taiteilijan, taiteen ja sen katsojan välillä.

Etänä verkossa tapahtuva Teoksen takana -taiteilijatapaaminen järjestetään aina näyttelyjakson ensimmäisenä sunnuntaina. Ne järjestettiin ennen näyttelyiden viimeisenä aukiolopäivänä sunnuntaina paikan päällä Galleria Uudessa Kipinässä. Tähän pyrimme palaamaan heti, kun olosuhteet sen sallivat.