Näytteilleasettajalle

Tervetuloa pitämään näyttelyä Galleria Uuteen Kipinään! Tässä muutamia käytänteitä.

Sähköinen lehdistötiedote, CV sekä 2-4 kpl laadukkaita teoskuvia teostietoineen (teoksen nimi, valmistumisvuosi, tekniikka ja koko) on toimitettava viimeistään kaksi ja puoli viikkoa ennen avajaisia osoitteeseen galleriauusikipina@kauno.fi

Näyttelytilan vuokra on maksettava Kauno ry:lle viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttelyn alkamista.

Ripustuspäivät ovat maanantai klo 10–18 ja tiistai klo 10–16.

Näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta vastaa näytteilleasettaja. Teokset voi kiinnittää suoraan seinään. Seiniä saa maalata ja tapetoida tarvittaessa. Näytteilleasettaja sitoutuu palauttamaan tilan samaan kuntoon kuin se on ripustuksen aloitettua ollut.

Taiteilija voi aloittaa ripustuksen omatoimisesti jo sunnuntaina edellyttäen, että edellinen näyttely on purettu sitä ennen ja jatkaa klo 18 jälkeen. Ripustusta voi myös jatkaa ensimmäisenä ripustuspäivänä klo 18 jälkeen. Näistä poikkeuksista on sovittava näyttelyskoordinaattorin kanssa erikseen. Ripustajalla on tässä tapauksessa vastuu lukita ovet ja huolehtia muista käytännöistä näyttelykoordinaattorin ohjeistuksen mukaan. Henkilökunta avustaa isojen töiden ripustuksessa työvuorojensa puitteissa.

Näytteilleasettaja vastaa teosten esittämiseen tarvittavasta laitteistosta. Esityslaitteistoa voi myös vuokrata Galleria Uudessa Kipinässä pidettävään näyttelyyn Kauno ry:ltä tai Lahden Taiteilijaseuralta. Varaa tarvittava laitteisto näyttelykoordinaattorilta.

Lehdistötilaisuus on tiistaina klo 12.

Avajaiset ovat tiistaina klo 18–20. Galleria huolehtii avajaistarjoilujen järjestämisestä ja ne sisältyvät näyttelypakettiin.

Purkupäivä on viimeinen näyttelyn aukiolopäivä, sunnuntai klo 16–18.

Galleria Uudessa Kipinässä on ammattitasoinen näyttelyvalokalusto. Mahdollisuuksina on lämmin ja luonnonvaloloisteputket, seinäpesurit ja spotit. Kirnu on pimennettävissä. Gallerian henkilökunta tekee valosuunnitelman näytteilleasettajan toiveiden mukaisesti.

Näyttelyn ajaksi voi lainata  gallerian veistosjalustoja, jalusta on hyvä varata etukäteen. Jalustojen mitat: korkeus x pituus x leveys
115 x 25 x 25 cm, 102 x 31 x 31 cm, 102 x 35 x 15 cm, 87 x 66 x 24 cm, 85 x 40 x 40 cm, 81 x 23 x 23 cm, 81 x 20 x 20 cm, 80 x 50 x 50 cm, 75 x 40 x 40 cm, 60 x 60 x 60 cm, 60 x 60 x 60 cm

Teostensa myyntihinnasta päättää näytteilleasettaja. Kauno ry vähentää myyntihinnasta provisionsa (30 %).

Gallerialla on pieni keittiö, jääkaappi, liesi ja mikro joita voit käyttää eväiden säilytykseen ja ruuanvalmistukseen.

Lähellä on useita muutaman tunnin kiekkopaikkoja. Teosten siirron ajaksi auton voi ajaa oven eteen.

LOGOT

UusiKipina_logoTeksti

UusiKipina_logoTeksti (png)

UusiKipina_logo_mv (mustavalkoinen, png)

kulma

ulkokuva