ARVOVALINTA

Galleria Uuden Kipinän teemanäyttely 2020 

Ajankohta 3.6.-28.6.2020

 

Arvon taiteilija!

Mikä ohjaa valintojasi? Mikä tuntuu merkitykselliseltä? Millaisia arvoja työhösi tai elämääsi liittyy? Millaisia arvovalintoja taiteilija tekee tai voi tehdä työssään? Vaikuttaako ilmastonmuutos taiteilijan materiaalivalintoihin, tekniikoihin, työskentelytapoihin?

Käsitteletkö näitä tai muita arvovalintoja työssäsi jollain tapaa – jos, niin olet etsimämme taiteilija! Hae mukaan Arvovalintaan, tehdään arvovalinnoista näkyviä ja osallistutaan globaaliin keskusteluun taiteen keinoin!

Hae mukaan Galleria Uuden Kipinän Arvovalinta –teemaiseen näyttelyyn ajalle 3.6.-28.6.2020. Teemanäyttelyyn haetaan samalla sähköisellä hakulomakkeella kuin kevään 2020 -näyttelyhaku tapahtuu, tiistaihin 30.4.2019 mennessä. Mainitse hakemuksessa erikseen, jos haet Arvovalinta teeman alle. Kerro hakemuksessasi kuinka näyttelysi tulisi käsittelemään Arvovalinta -teemaa. Hakemuksesi on samalla hakemus mille tahansa kevään näyttelyajankohdalle, ellet toisin erikseen toivo.  Taiteilijan kustannukset ovat näyttelystä samat.

Arvovalinta -näyttelykokonaisuuteen valitaan neljä erillistä näyttelyä, jotka käsittelevät Arvovalinta -teemaa,  jaossa on paikat Kulma, Kenno, Kymi ja Kirnu -tiloihin. Kauno ry.n näyttelytoimikunta valitsee kokonaisuuden teeman alle.