19.10.-13.11.2016 Miks ei!

Saako taiteeseen koskea? Voiko Bambi kakkia nakkeja? Onko lupa tuntea? Pomppulinna? Jotain mitä et osaisi odottaa? Miks ei!

Ainutlaatuinen näyttely, joka tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden nauttia rohkeasti taiteesta. Taidenäyttely, joka tuo varmasti hymyn huulille.

Usein lapset haluavat tulla näyttelyihin ja nauttivat niistä, mutta aikuiset jänistävät ovella. Tämä ajatusmalli muuttuu, kun näyttely tarjoaakin tekemistä, joka johdattelee vanhempia suhtautumaan lapsiin taiteen vastaanottajina ja esteettisen kokemuksen asiantuntijoina. Ei kuitenkaan unohdeta aikuisia ja taiteellista laatua. Koko perheen taidenäyttely Miks ei! järjestetään Galleria Uuden Kipinän kaikissa tiloissa.

Näyttelyn taiteilijoina nähdään Merja Puustinen & Andy Best, Ihana Havo, Hydra, Miss Kompro ja Eeva Kaisa Jauhiainen. Syysloma viikolla on mahdollista osallistua myös ”Pimeästi Taidetta”- kierrokselle taskulampuilla. Päiväkoti ja kouluryhmille tarjotaan erikseen opastettuja näyttelykierroksia koko tapahtuman ajan. Tapahtuman järjestäjänä toimii Kauno ry.

Näyttely on normaalista poiketen auki tiistaisin ja perjantaisin jo klo 9.00 alkaen.