TEOKSEN TAKANA

Sunnuntaina 19.9. klo 14-16

Niklas Ingelius – Garden in motion 2.0
Lahden Taidegraafikot ry – Olavi Ryyppö (1917–1988)
Lahden Taidegraafikot ry – LTG 40
Ulla Sinkkonen & Leena Heikkilä – Studiolo – hiljentymisen tila, ”Minä kuulen itseni”

Miten taideteos syntyy? Millaisia asioita taiteen tekemiseen liittyy? Mitä sinä haluaisit tietää juuri tästä teoksesta? Mitä ajatuksia näyttely herättää? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin sinun on mahdollista saada vastaus ammattitaiteilijoilta Teoksen takana -taiteilijatapaamisessa.

Tapahtuma järjestetään Galleria Uuden Kipinän tiloissa ja sen vetäjänä toimii lahtelainen ammattikuvataiteilija Kirsi Karppinen. Keskustelu, kysymykset ja kommentit ovat toivottuja, mutta eivät pakollisia. Olet tervetullut myös vain kuuntelemaan keskustelua, vaikka ihan hetkiseksi.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen!

Teoksen takana on Galleria Uuden Kipinän loppuvuodesta 2018 alkunsa saanut tapahtumasarja, jossa kurkistamme teosten taakse yhdessä taiteilijoiden kanssa.

Tapahtumasarja on syntynyt kiinnostuksesta käydä keskustelua näyttelyistä ja taiteesta yhdessä näytteilleasettajien kanssa. Tarkoitus on luoda taiteilijatapaamisista rento, pönötysvapaa tilaisuus, jossa keskustelu voi vapaasti virrata näyttelyiden, taiteilijan, taiteen ja sen katsojan välillä.

Teoksen takana -taiteilijatapaaminen järjestetään aina näyttelyjakson viimeisenä sunnuntaina paikan päällä Galleria Uudessa Kipinässä.